Bruyerre

 

През 1909 г. Франсоа Брюиер тръгва със своята количка да продава сушени плодове, захаросани ядки, какаови и ванилови пръчици... Сега Bruyerre произвежда най-качествените шоколадови бонбони с нежен и завладяващ вкус в стилни опаковки.

Повече от 80 вида шоколад, различни серии: Симфония, Откритие, Страст, Гурме ... специални за дами, мъже, деца... за да радва, изненадва и изпълнява всяко лудо желание на любителите на шоколад.

Във всяка кутия са вложени творчество и страст, съчетани с най-вкусния шоколад.

ПРИЕМУЩЕСТВА НА ШОКОЛАДА


    Bruyerre е основана през 1909г.

    Произвежда шоколад с 100% чисто какаово масло.

    Ръчно направени бонбони, не индустриализиран процес.

    Bruyerre е една от последните белгийски фабрики, която произвежда сама собствените си пралини и всички кремове и пасти за тях.

    Без добавени консерванти.

    Рецепта непроменена от век.

    Бонбони с изключително качество!


От 1909 г. шоколада за нас е синоним на мечта и страст, но също така и творение с неограничени възможности ...

Благодарение на внимателен подбор на най-добрите суровини, рецепти с традиция и занаятчийско ноу-хау, Bruyerre днес произвежда повече от 80 вида бонбони, които са добре известни с пълнежите си и добрата си декорация.

За да изпълним и най-лудите желания на любителите на шоколад, нашите шоколатиери са постоянно в търсене на нови вкусови асоциации; понякога оригинални, понякога изненадващи, но винаги вкусни ...

Предлагането на безупречно качество на най-добрите познавачи на шоколада, все още е нашето мото и цел. Bruyerre използва само 100% чисто какаово масло в шоколада си, като не добавя никакви консерванти в своите продукти. Благодарение на строг контрол на качеството и широка гама от шоколадови бонбони, изнася в чужбина повече от 60% от годишната си продукция.


 


продукти Bruyerre