Chocolate Amatller

 


От края на 18 век и до днес Chocolate Amatller се създава с внимателен подбор на съставките, уникален производствен процес и красота на визуалното изкуство... за да се насладим на шоколада с всичките си сетива!Уникалният шоколад заслужава уникална опаковка. Chocolate Amatller задават стила в опаковките в продължение на десетилетия. За тях творят известни артисти като Alphonse Mucha, Rafael de Penagos и Josep Triadó.

ПРИЕМУЩЕСТВА НА ШОКОЛАДА


    Непроменена рецепта на шоколадите от 1797 г.

    Естествени съставки на шоколада.

    Внимателно подбиране на какаови зърна по специална система.

    Шоколади без консерванти и без глутен!

    Богато съдържание на какаово масло, какаова маса и какаова пудра!

    Оригинални опаковки, създадени от видни майстори-художници.


На някои места все още съществува изразът „тайната на Amatller“ за обозначаване на нещо непознато, напомнящо на една епоха, когато шоколадът Amatller е бил с качество, което е било трудно да се достигне и много хора смятат, че зад него стои тайна формула.

Каква е формулата на Chocolate Amatller днес?
Chocolate Amatller днес е резултат от комбинацията на три фактора: внимателен подбор на съставките, иновации в производствения процес и красота във визуалната история на компанията, създавайки продукти, които ни позволяват да се насладим на шоколада с всичките си сетива ...

Избор на най-висококачествени съставки:
Шоколад Amatller основава своите рецепти на най-добрите съставки, които помагат да се създаде аромат, който е специфичен и в същото време чист и натурален. 

Иновативност: Иновация е ключов компонент за Chocolate Amatller в 21 век, както е било и в цялата история на компанията.

Възстановяване наследството на марката: Amatller вдъхва нов живот на изкуството на разказване на истории за красотата. Защото тя е универсална, като шоколадите на Amatller.

Шоколад Amatller е използвал голямо разнообразие от рекламни материали по време на своята 200-годишна история. Във всяко едно от тях се отразяват ценностите на потребителя и компанията по това време. До края на 50-те години, повечето от рекламите на компанията изтъкват предимствата и високите качествата на чаша горещ шоколад, както виждаме във фразата „Чаша шоколад Amatller струва колкото теглото си в злато“.

За да илюстрира своите рекламни материали, за Amatller творят художници като Alphonse Mucha, Rafael de Penagos и Josep Triadó, чийто стил отразява ценностите и красотата на времето си.


 


продукти Chocolate Amatller