Chocolate Company

 


Ръчно изработен суров премиум шоколад, направен от шоколадови дизайнери с най-голяма любов, грижа и внимание.


Изключително богата гама от био шоколад, шоколад с ниско съдържание на захар, млечен, плодов, веган, безглутенов...


Забележителна е линията Hotchocspoon, която прави супер вкусен топъл шоколад с мляко в почти 100 аромата.

ПРИЕМУЩЕСТВА НА ШОКОЛАДАШоколад и мляко в над петдесет аромата... Невъзможно!
Ние не мислехме, че това ще се случи с нашата Hotchocspoon. Изобретение на готвача Тусен през 2004г. даде вкусните шоколадови рецепти поставени в един блок шоколад на лъжица. Разбъркайте в горещо мляко и ще получите невероятно шоколадово удоволствие, вместо напитка на прах, имате истински шоколад в мляко. Можете да опитате разликата.

The Hotchocspoon остава наш любим шоколад, но може да пробвате и другите ни продукти, защото премиум шоколада просто кани да бъде опитан! Нежните аромати се взривяват и топят в устата.

Нашите продукти бяха гласувани за най-добрите в тест за потребители в Холандия.
Опитът ни в Hotchocspoon - шоколадово мляко в повече от 50 различни вкуса. В нашия асортимент също има BIO шоколад и шоколад с ниско съдържание на захар. Всички видове шоколад на Chocolate Company са ръчно изработени от премиум UTZ Certified cocoabeans.

• Премиум какаови зърна с доказан произход.
• Изключителни вкусове, които се доказват от рецензиите на нашите клиенти.
• Всичко в Chocolate Company е ръчнo изработeнo.

Можете да опитате и да направите разлика.

Chocolate Company е истинско семейство - след години тежък труд, Тусен все още е свързан с компанията като продукт и разработчик на рецепта. Съпругата му Мириям, която направи първия шоколадов магазин, сега води ателие на шоколада. Тестените изделия, съсобственост на компания сестра на Chocolate Company, ни дават възможност да предложим всички тези екстри в нашите кафенета. Места, където можете удобно да се насладите на премиум шоколадови изделия, да релаксирате или да изпиете бързо кафе в края на краищата, но винаги с усмивка и удоволствие!


      Chocolate Company работи само с доставчици на какао, които са сертифицирани. Това е глобална земеделска програма за осигуряване на устойчиво развитие на земеделските производители и околната среда. Ако фермерите произвеждат устойчиво какао, шоколадът е с високо качество в дългосрочен план. По този начин, ние също така гарантираме качеството и произхода на нашите какаови

зърна и продукти. В рамките на предлаганите UTZ сертифицирани какови зърна, ние обаче продължаваме да търсим най-красивите и вкусни шоколадови продукти...

Не всеки бонбон е еднакво вкусен... и това можете да опитате, така добре!


 


продукти Chocolate Company