Simon Coll

 


Създадена през 1840 година, като малка шоколадова работилница, днес Simon Coll е модерна фабрика, която продължава да къпе центъра на Барселона с уханието на шоколад!

Simon Coll първи започват да правят шоколад с по-висок процент какао и “turrons” (нуга), като използват най-добрите ядки на Испания. Един добър шоколад зависи от избора на какао с отлично качество и гарантиран произход. В Simon Coll има вековна традиция за подбор на какао от Гана, Венецуела и Еквадор, което предоставя изключителното богатството на аромати.

ПРИЕМУЩЕСТВА НА ШОКОЛАДА


Сред нашите шоколадови опаковки е един екземпляр, създаден през 1880 г. и все още в употреба и днес. Който показва основните материали за шоколад, като захар и какао, които се транспортират от другата страна на Атлантика. Родени в плантации в Африка или Южна Америка, какаовите зърна са били транспортирани с големи платноходки и след това доставяни за обработка. Едно ново поколение-шестото, сега започва да планира бъдещето на иновациите, което ще продължи дългата история на Simon Coll в света на шоколада, като същевременно поддържа предаността на фирмените ценности.

Направено от какаови зърна
За разлика от обичайната практика днес, за закупуване на готов какаов крем, Simon Coll избира своите какаови зърна от няколко различни страни и прави свой собствен шоколад и нуга. От Африка, използва какао от Гана заради неговия силен, постоянен вкус; от Северна и Южна Америка, купува ароматно какао.

Уникален производствен метод
След 170 години всеотдайна работа, много от производствените методи на Simon Coll все още имат свои собствени, отличителни белези, благодарение на начина на работа, който е добре установен с течение на времето. Simon Coll винаги е виждал иновациите

като изключително важни. Фабриката „SIMON COLL” е комбинация от традиционен похват и най-съвременната технология, работещи заедно за да създават продукти, които постепенно се подобряват, стават по-иновативни и различни от тези на нашите конкуренти.

Сурови материали
Един добър шоколад зависи не само от избора на какао с отлично качество, но и на произхода му. Ето защо в Шоколадите Simon Coll ние работим само с наши собствени конкретни източници. От Африка, използваме какао от Гана заради неговия силен, постоянен вкус. Oт Северна и Южна Америка, използваме какао от централната част на Америка и Венецуела, както и националното какао на Еквадор заради неговия богат аромат.

Печене на какаото
Приготвянето на добър шоколад започва с качествено изпичане на какаото. В Simon Coll започваме от какаови зърна, които препичаме в собствената ни фабрика, което ни позволява да дадем на шоколада много и различни аромати.

 

>
продукти Simon Coll