Tohi

 


Естествено вкусен, вкусно естествен... органичен шоколад, посветен на търсенето на автентичност, удоволствие и натуралност! 

Пътуване по света в търсене на фини, чисти и малко известни аромати, екзотични подправки и плодове, съчетани с традициите и класическия вкус на белгийския шоколад Dolfin.

Съвременна, органична марка с опаковки произведени от (FSC), устойчиво добита дървесина, развивана според принципите на Fair Trade.

ПРИЕМУЩЕСТВА НА ШОКОЛАДА


    100% органични съставки.

    Без соев лецитин.

    Без допълнително добавени мазнини и захар.

    13 до 15 трайност без никакви добавени консерванти.

    Иновативна рецепта.

    Уникална опаковка 100% рециклируема.


Марката Тоhi е създадена със страст, радост и щедрост, използвайки традиционния опит на Dolfin.

Dolfin прилага изкуството на смесване на чисти и натурални съставки с традиционен белгийски шоколад. Те разработиха новите био шоколади Tohi, отговарящи и на стандартите на Fair Trade (справедлива търговия).

Тохи, тази очарователна, ярко оцветена, дебеличка малка птичка е забелязана за първи път през 2004 г. в Серания де лос Яригиес - малка, изолирана планинска верига в северната част на Колумбия, на границата с Венецуела.

Откриването на птицата Тохи ни вдъхнови да създадем тази нова марка шоколад. Какаото, което използваме, също идва от този географски регион. Птицата свързва различни хоризонти и е символ на свободата, природата и екзотичните пътувания. Също и на поезия, крехкост и наслада. Шоколадът Tohi въплъщава това откритие. Тохи перфектно съчетава цветовете на белгийския трикольор. Птичката е трицветна - черен гръб, жълта отпред и с червен гребен. Така е създадена новата идентичност на шоколада Tohi.

Натурално вкусен, вкусно натурален Tohi: органичният шоколад, комбиниращ автентични вкусове, удоволствие и природа. Tohi е роден от ентусиазма на една малка група от любители на шоколад, с желание да подкрепят един съвременен, но алтернативен начин на живот в преследване на гурме открития.

Тohi отвежда в неподправеният свят на шоколада, където вкусовете са естествени и чисти.

Пътуващи по света, създателите на Tohi търсят фини, понякога неизвестни аромати, за да съчетаят традициите с иноваторството.

Тohi e: Желание за простота и споделено удоволствие в шоколада. Доброта, защото шоколадът преди всичко е синоним на удоволствие - удоволствието от ароматите на света. Екзотични подправки, плодове, сушени плодове и великите класики, защото шоколатиерите на Tohi се фокусират върху направата на фини и интересни смеси.

Стремеж за почтеност. Max Havelaar, гаранция за органичност, опаковки от устойчиво добита дървесина и шоколад направен с неутрални въглеродни емисии при производство си.

Всичко това е доказателство за нашия ангажимент за отговорност.
Ето един шоколад, на който можем да се насладим безсрамно !
Рефлектираща красота. Уникалният шоколад заслужава и уникална опаковка.


Наслада в най-новият „Натурално вкусен, вкусно натурален“ Tohi шоколад.


            

 


продукти Tohi