Кои сме ние
"ВЯРВАМ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО НЕЩО НА СВЕТА
Е ДА СИ ЩАСТЛИВ. ЩАСТИЕ. ПРОСТО КАТО ЧАША ШОКОЛАД
ИЛИ СЛОЖНО КАТО СЪРЦЕТО. ТРЪПЧИВО. СЛАДКО. ЖИВО."


Ние Chocolaterie Amelie сме директен вносител на премиум шоколад от Белгия, Испания и Холандия. Имаме уютен магазин в центъра на София. Избираме едни от най-добрите производители - фирми с богат опит и история, създали традиции в производството на шоколад. Забележителни с постоянство и прецизност в поддържането на високо качество, уникалност и красота на продуктите.

Представяме разнообразие от марки, вкусове и форми - шоколадови барове, бонбони, ръчно направени пралини, които можете да комбинирате според вашите предпочитания и изисквания. Шоколадови фантазии, изработени от най-фини какаови зърна и подбрани натурални съставки. Изделия с високо съдържание на чисто какао, полезни за здравето и настроението. Радваме се да бъдем откриватели на богатствата, които природата ни предлага, а опитните шоколатиери ги комбинират за ваша радост и удоволствие.

Вдъхновени от филма "Невероятната съдба на Амели Пулен", създадохме Chocolaterie Amelie като място, на което можете да откриете наслада и удоволствие чрез шоколада. Желанието ни е чрез него да доставяме радост, приятни изживявания и споделени мигове на нашите клиенти. Ние от Chocolaterie Amelie познаваме качествата на шоколада. Онова, което ни пленява, е тайнството му, неговата екзотика, способността му да преобразява и, разбира се, магическото му въздействие над всички нас. То е това, което има способността да ни пренася през времето и пространството, в приказното царство на въображението, да изпълва всичките ни сетива с неповторими изживявания. За да може всичко това, шоколадът трябва да е създаден с любов и страст, качествени продукти, умения, опит и традиции предавани през времето.

Щастливи сме, че можем да предложим всичко това чрез нашите продукти и да доставим мъничко удоволствие в забързания живот на клиентите ни.

Заповядайте при нас, опитайте невероятните вълшебни творения и оставете сетивата ви да ви докоснат до изкуството наречено Шоколад!


Качественият Шоколад се свързва със Страст, Романтика, Вълнение, Непоколебима Любов, Магичност, Изкуство, Творчество, Тайнственост, Пътешествие, Мечта, Изтънченост, Лукс, Топлота, Споделеност, Елегантност, Всички сладки мигове, в които сме с най-близките ни хора, Благодарност.....

За да виждате в очите на хората,които обичате,сладостта от изненадата и изживяването,подарете шоколад пренасящ всички тези усещания само в едно парче.

Изразете себе си, Шоколада казва много! Оставете се сетивата да ви пренасят през думите.